O NAMA

Razvoj Zelene energije
 
Portal je deo aktivnosti Privredne komore Srbije u okviru Projekta „Smanjenje barijera za ubrzani razvoj tržišta biomase u Srbiji“, koji sprovodi UNDP u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike, Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, nadležnim institucijama i partnerima iz civilnog sektora.
 
Zelena energija razvija se u dve faze - u prvoj, sadržaće aktuelne informacije, zakone, podzakonske akte i ostale propise. Na portalu biće objavljeni stručni radovi, publikacije, studije, projekti, najave važnih događaja i najnovije vesti u oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti. U drugoj fazi predviđen je početak online trgovine različitim vrstama biomase u Srbiji i regionu, a kompanije i preduzetnici moći će i da se oglašavaju na portalu.
 
Unikatni koncept pomera granice
Sa ciljem da Srbija postane regionalni lider u korišćenju obnovljivih izvora energije upotrebom energetski efikasnih i ekološki prihvatljivih tehnologija, pozivamo vas da nam se pridružite da zajedno doprinesemo razvoju energetski efikasne, zelene Srbije !
 
Vaš Zeleni tim